Lanceer snel je professionele website

Ga voor een digitaal wauw gevoel.

Website maken: een stappenplan

professionele website
 1. 1

  Bepaal je doel

  Maak duidelijk wat het doel van je website is. Wat moeten potentiële klanten kunnen vinden op je website? Hoe zit het bij de concullega's? ...

 2. 2

  Bepaal de structuur & stijl

  Een juiste stijl en structuur kiezen is zeer belangrijk en kan soms complex zijn. Welke kleuren, lay-out, paginastructuur ... verkies je?
 3. 3

  Laat het bouwen door ons team

  Jij zal dit proces in real-time kunnen opvolgen en feedback kunnen geven.
 4. 4

  Promoten

  Je hebt een professionele website, hoera! Promoot je website voor maximale digitale bekendheid. Ook hier kunnen wij je bij helpen.
 5. 5

  Onderhouden & beveiligen

  Je zal je website altijd en overal kunnen beheren en dus onderhouden. Wij zullen voor de technische updates en beveiliging zorgen.

  Ik wil een site!

Waarom je website bij ons laten maken?

Simpel gezegd passen onze websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van jouw website.

Wij werken met een zeer uitgebreid en makkelijke CMS (Content Management System) waarmee jij je website snel en eenvoudig kunt beheren. 

Om goed vindbaar te zijn in Google, heb je SEO-teksten nodig. Dat zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Met SEO-teksten kom je hoog in Google op de zoekwoorden die voor jou van belang zijn. Zo trek je meer bezoekers naar je website én haal je meer klanten binnen. Onze websites zijn volledig geoptimaliseerd voor SEO.

Lees hier meer over SEO.

Ons Werk.

foto juwelen
treasurediamonds logo

Fotografie Treasure Diamonds

Treasure Diamonds is een juwelen winkel in Antwerpen. In het kader van een campagne die ze in september 2020 voerde,…

Lees meer
botier mockup
botier logo

Webshop | BOTIER

BOTIER is een juwelenmerk opgericht door Marina Botier. BOTIER staat vooral bekend om zijn unieke verlovingsringen die in 2018 een…

Lees meer
primalbycalvin logo

Website | PRIMAL by Calvin

PRIMAL by Calvin is opgericht door Calvin Man en richt zich vooral tot mensen die nood hebben aan gepersonaliseerde fitness…

Lees meer

Lanceer je site met NathanDesign.

Arrow-up